Mountainbike huren in Zeewolde

Ontdek de prachtige polder omgeving van Zeewolde met de mountainbike, laat je uitdagen door de verschillende ondergronden. Zo is de mountainbikeroute van Zeewolde een stuk uitdagender als het de dag ervoor heeft geregend, dit kom door de stukken klei in de ondergrond.

Deze uitdagende mountainbike route kan je op onze hoogwaardige mountainbikes gaan ontdekken. Of je nu een avontuurlijke fietser bent of gewoon op zoek bent naar een buitenactiviteit in Zeewolde, wij bieden de perfecte mountainbike-ervaring voor jou!

Waarom een MTB huren bij Veluwe Mountainbike?

Betrouwbare kwaliteit

Onze mountainbikes zijn zorgvuldig geselecteerd en goed onderhouden, zodat je kunt genieten van een probleemloze rit door de Veluwe.

Lokale expertise

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren rijder die een uitdagend parcours wil trotseren, we hebben de juiste fiets voor jou.

Breng- en haalservice

Geniet zorgeloos van je mountainbiketocht met de breng- en haalservice van Veluwe Mountainbike, die je mountainbike direct naar de start van de MTB-routes brengt.

MTB route Harderwijk

Een mountainbike huren in Zeewolde? Bij Veluwe Mountainbike huur je gemakkelijk een mountainbike voor jezelf, vrienden, collega’s of voor je gezin. Onze mountainbikes staan klaar om je avontuur compleet te maken!

Wil je liever een mountainbike huren in Zeewolde op een eigen locatie? Geen probleem wij hebben verschillende mogelijkheden om de mountainbikes op locatie te brengen, neem daarvoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

De mountainbike route van Zeewolde

De mountainbike route van Zeewolde ligt in Zuidelijk Flevoland en kan vanaf 2 plekken gestart worden. Op beide startpunten zijn voldoende parkeergelegenheden en direct toegang tot de start van de route. Gedurende de mountainbike route kan er gekozen worden voor de korte of lange route. De route is gemarkeerd met bruine bordjes op palen waarin in het wit het internationale MTB-teken staat.

De mountainbikeroute van Zeewolde kan gestart worden vanaf de parkeerplaats bij groepscamping De Banken(Dasselaarweg 41) en vanaf parkeerplaats Nulderpad (doodlopende weg).

Alle kenmerken van de polder komen terug in de mountainbikeroute. De route bestaat uit veel singletracks door het bos, kunstmatige verhogingen en komt langs het water. De ontbrekende hoogtemeters worden gecompenseerd door de stukken klei als ondergrond, zeker wanneer het vochtig is vereisen deze de nodige conditie.

Onze mountainbike huurtarieven

Wij verhuren mountainbikes in verschillende soorten maten. Zo hebben we voor iedere lengte een passende oplossing. Een kindermountainbike huur je al vanaf 20 euro. En voor een volwassenen MTB betaal je slechts 24 euro.

Belangrijk is het verplichte gebruik van een helm bij de huur van mountainbikes. Mocht je deze zelf niet hebben, dan huur je deze voor 2,50 euro per dag per stuk.

Gids

Combineer het huren van een MTB met het huren van een mountainbike gids. Bij Veluwe Mountainbike werken we samen met ervaren gidsen om het maximale uit je rit te halen. Onze gidsen kennen de beste routes, uitdagende trails en verborgen pareltjes van de Veluwe.

Veelgestelde vragen

Nee! Wij werken bij de huur van onze mountainbikes geen borg.

Ja, wij hebben mountainbikes geschikt voor kinderen vanaf 125 centimeter tot mountainbikes geschikt voor volwassenen van 208 centimeter.

In Zeewolde heb je een mountainbikeroute van 14 of 17 kilometer, die keuze is aan jou. Vanaf Zeewolde kun je ook gemakkelijk de oversteek maken naar Harderwijk, hier zijn er twee mountainbikeroutes waar je over de prachtige Veluwe fietst.

Nee, je hoeft geen ervaring te hebben om te genieten van de mountainbikes, zo zijn er altijd mogelijkheden om een bepaald deel van de route te lopen of om een andere lijn te rijden. Daarbij geven wij ook een korte instructie om je op weg te helpen!

Jazeker! Hoe gaaf is het om vanuit je tent in één keer op de mountainbike te stappen? Wij hebben verschillende mogelijkheden wat betreft de startlocatie, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Ja, dan kan je de hele vakantie genieten van een mountainbike, gaan wanneer je wilt en terugkomen wanneer je wilt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Tuurlijk! Door onze verschillende maten is het zeker mogelijk, zo kan je met je hele gezin op pad, zelfs met de kleintjes vanaf 125 centimeter.