Elektrische Mountainbike huren in Harderwijk

Met de komst van de elektrische Mountainbike is het voor iedereen mogelijk om een heerlijk stuk te gaan mountainbiken. Gewoon een keer wat anders? Een elektrische mountainbike huur je gemakkelijk bij Veluwe Mountainbike en daag jezelf uit door de mountainbike route van Harderwijk of Ermelo te proberen! De elektrische mountainbike geeft je bergop net een zetje extra en de langere afstanden zijn voor jou geen probleem meer.

Het bereik van de elektrische mountainbike

De actieradius van onze elektrische mountainbikes is natuurlijk afhankelijk van de ondergrond, de modus, de conditie en het postuur van de bestuurder. De accu van de fiets heeft een hoge capaciteit en gemiddeld gezien kun je zowel de mountainbike route van Harderwijk als Ermelo gemakkelijk gaan fietsen. Het bereik van de accu is goed voor ongeveer 50 á 70 realistische kilometers. De modus van de elektrische mountainbike is gemakkelijk zelf in te stellen, bij een klim wil je net wat meer ondersteuning hebben en op het rechte stuk wat minder.

Genieten in Harderwijk op je gehuurde elektrische mountainbike

Bij Veluwe Mountainbike hebben wij enkel goed onderhouden elektrische fietsen beschikbaar en kunt u zorgeloos genieten van de omgeving, namelijk; de prachtige Veluwe! Ervaar het plezier en uitdaging van een elektrische mountainbike op het mulle zand, de (steile) beklimmingen en uitdagende single tracks. Het is allemaal nét een tikkeltje anders en het gemiddeld is net wat hoger, wie wil dat nou niet?

Een elektrische mountainbike huren in Harderwijk? Dat kan zeker! Liever op een andere plek? Neem contact op voor de mogelijkheden, in overleg kan (bijna) alles. Even bellen? Dat kan op 06 134 349 25.

Huurvoorwaarden elektrische Mountainbikes

Bij het huren van een elektrische mountainbike hanteren wij andere huurvoorwaarden dan bij het huren van een normale mountainbike. De huurvoorwaarden zijn als volgt:

  • Diefstal van de fiets is op eigen risico, diefstal wordt doorberekend aan de huurder
  • Veluwe Mountainbike is in alle gevallen niet verantwoordelijk voor de schade aan derden, personen, materiaal of gebouwen
  • Voor de elektrische mountainbikes hanteren wij een borg van €250 per stuk
  • Ter onderpand kan een kopie van het ID overlegd worden  

Veelgestelde vragen over de elektrische mountainbikes

Nee! Wij werken bij de huur van onze mountainbikes geen borg. Tenzij je een elektrische mountainbike huurt.

Ja, wij hebben mountainbikes geschikt voor kinderen vanaf 125 centimeter tot mountainbikes geschikt voor volwassenen van 208 centimeter.

In Zeewolde heb je een mountainbikeroute van 14 of 17 kilometer, die keuze is aan jou. Vanaf Zeewolde kun je ook gemakkelijk de oversteek maken naar Harderwijk, hier zijn er twee mountainbikeroutes waar je over de prachtige Veluwe fietst.

Nee, je hoeft geen ervaring te hebben om te genieten van de mountainbikes, zo zijn er altijd mogelijkheden om een bepaald deel van de route te lopen of om een andere lijn te rijden. Daarbij geven wij ook een korte instructie om je op weg te helpen!

Jazeker! Hoe gaaf is het om vanuit je tent in één keer op de mountainbike te stappen? Wij hebben verschillende mogelijkheden wat betreft de startlocatie, neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Ja, dan kan je de hele vakantie genieten van een mountainbike, gaan wanneer je wilt en terugkomen wanneer je wilt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kosten.

Tuurlijk! Door onze verschillende maten is het zeker mogelijk, zo kan je met je hele gezin op pad, zelfs met de kleintjes vanaf 125 centimeter.